Flytta till vårt däckhotell - kostnadsfritt

Har du dina däck på ett annat däckhotell och vill flytta till oss istället? Då kan vi hjälpa dig med flytten! Det är en kostnadsfri tjänst när du väljer vårt däckhotell.

5/5
5/5

Så går det till

Du fyller i formuläret nedan med dina uppgifter samt samtycke att genomföra flytten. Därefter kontaktar vi dig och bekräftar flytten.

Så fort vi har grönt ljus från dig så kontaktar vi ditt gamla däckhotell med din förfrågan. Om det uppstår någon kostnad för att avsluta ditt nuvarande däckhotell så löser vi den kostanden när du betalar ditt däckhotell hos oss, så du slipper fixa.

Vi tar hem dina däck till vårt däckhotell och du kan boka tid för däckbyte när det är dags. Om du vill att vi ser över dina däck så kan vi kontrollera mönsterdjupet så du vet ungefär i vilket skick dom är.

Sen är det klart och dina däck ligger nu tryggt i vårt toppmoderna däckhotell och du får tillgång till de rabatter som våra däckhotellskunder får.

Dessutom kan vi erbjuda kontroll av hjulinställning vid ditt nästa skifte (kostnadsfritt) och vi har ett stort sortiment av däck & fälg om du skulle behöva det framöver.

Välkommen till Euromaster Vellinge – Svensk Däcktjänst

Fyll i formuläret

Vi hämtar däcken

Du har flyttat!

Däckhotell

1 säsong
från 895 kr /säsong
  • Tvätt utan kemikalier
  • Hjulskifte
  • Rätt förvaring av dina däck
  • Fullförsäkrat & Kameraövervakat

Påbörja flytten

Vi hör alltid av oss och bekräftar med dig innan vi hämtar däcken!

Om Euromaster Vellinge - Svensk Däcktjänst

Vi är ett familjeföretag och vår relation med våra kunder det vi håller allra högst, utöver kvalitén på våra däcktjänster såklart. Du som väljer att ha dina däck hos oss får en komplett service för allt som rör dina däck och vårt mål är att hjälpa dig med dina däck, krångelfritt. Det innebär att du kan få all hjälp du behöver på ett ställe och ta hand om dina bildäck optimalt.

svensk däcktjänst