Däck & Fälg i Vellinge

Euromaster Vellinge – Svensk Däcktjänst hjälper dig hitta rätt däck- och fälgar till din bil. Inget gissande, utan perfekt passande däck efter dina behov och önskemål, garanterat!

0
Däck i vårt sortiment
0
Däckmärken

Var köper man nya däck?

Idag finns det möjlighet att köpa både däck och fälg på nätet. Vi förstår att många gärna vill spara en slant när dom köper nya däck och ger sig på att beställa hem däcken & fälg själva.

Förutom de uppenbara riskerna med att beställa på nätet så finns det en uppsjö saker som kan gå fel när du beställer däck & fälg på nätet. Hur gör du om däcken inte kommer fram? Om du köper från en oseriös handlare och däcken inte skickas? Hur tänker du om däcken inte passade och du behöver returnera? Kommer det att gå?

Om du räknar ihop vad du får betala när du beställer på nätet och jämför med vad din däckverkstad tar, inklusive montering så är det inte sällan det faktiskt inte sparar dig speciellt många kronor. Därför är det oftast värt att gå genom en däckverkstad som sköter hela processen och du slipper risken att det går snett.

Nackdelar med att själv köpa däck på nätet:

Fördelar med att köpa däck på en däckverkstad:

Vi hjälper dig hitta rätt däck

Euromaster Vellinge – Svensk Däcktjänst erbjuder våra kunder hjälp och råd för att hitta rätt däck/fälgar. Vi anpassar däcken efter dina önskemål, beställer hem dom och monterar, färdiga att användas. 

Vi ser till att däcken passar din bil, garanterat. Vi kan också erbjuda bra priser på kvalitetsdäck tack vare nära samarbete med vår däckleveratör.

Vilka däck passar dig?

Det första steget i att hitta rätt däck till din bil är genom att kontrollera vilken däckdimension du önskar. Om du har befintliga fälgar som du trivs med så utgår vi från dessa. Om du letar efter ett speciellt utseende så kan vi hjälpa dig hitta rätt fälgar först och titta på däcken baserat på de nya fälgarna.

Vinterdäck

Behöver du köpa nya vinterdäck så kan du välja mellan dubbdäck och friktionsdäck. De har olika för- och nackdelar där dubbdäck ger dig bättre grepp på isigt väglag, men ökar bränsleförbrukning och miljöpåverkan.

Oavsett om du väljer dubbdäck eller friktionsdäck så har vi ett däck som passar dig. Vår däckleveratör har ett utbud på runt 50 olika däckmärken och vi kan hitta däck som faller dig i smaken både avseende kvalitet och prispunkt.

Sommardäck

Om du är ute efter att köpa nya sommardäck så är det inte lika mycket att ta ställning till. Vi tror på att köpa kvalitetsdäck och försöker att undvika att rekommendera däck av sämre kvalitet. Fråga oss gärna om vilka däck vi tycker ger dig bäst värde för dina slantar!

Sist men inte minst har vi allrounddäck, eller helårsdäck. Det är däck som fungerar året runt och är en smidig lösning om du inte har krav på det bästa möjliga greppet vid vinterväglag. 

Vilka däck ska man inte köpa?

Att köpa däck från lågprismärken kan verka som en väldigt bra affär, men då har man ofta inte tagit däckens livslängd i åtanke. 

Att köpa däck bara på priset kan innebära att dina däck har en kortare livslängd än om du skulle köpa ett dyrare däck. Över tid så är det inte sällan att det blir en ekonomiskt sämre affär att köpa ett billigt däck.

Vår däckspecialist kan hjälpa dig hitta däck efter din budget och hitta en bra avvägning mellan kvalitet och pris. Tveka inte att fråga oss kring våra favoriter bland alla märken och modeller!

Vad kostar det att köpa nya däck?

Priset på nya däck kan variera väldigt mycket beroende på vilket märke, dimension och typ av däck det gäller.

Genom att kontakta oss och uppge ditt registreringsnummer och däckdimension så kan vi efterforska vad ett visst märke och dimension skulle kosta att beställa hem. Om du inte vet vilka däck som är rätt för dig hjälper vi dig gärna hitta dom!

däck och fälg vellinge

Letar du efter snygga fälgar?

Många tycker att fälgarna är minst lika viktiga som däcken som sitter på dom. Det är ett populärt att göra utseendet på din bil strået vassare. Letar du efter något speciellt?

0
Fälgar redo att beställas

Om Euromaster Vellinge - Svensk Däcktjänst

Vi är ett familjeföretag som ägnar lite extra tid till våra kunder och erbjuder gärna vår kunskap och expertis för att hjälpa dig göra ett mer informerat val när det är dags för dig att köpa nya däck. 

Vi finns i Vellinge i Skåne är stolta över vår moderna och familjära däckverkstad där du som letar efter nya däck till din bil kan göra en krångelfri affär som du kan känna dig trygg med!

svensk däcktjänst