Däckhotell i Vellinge

Dina däck är säkra hos oss i vårt moderna, helförsäkrade och kameraövervakade däckhotell. Välkommen!

5/5
5/5

Har du däcken i garaget?

Att ha sina däck i ett ouppvärmt garage eller en fuktig källare är ett misstag som kan kosta dig i längden. Det kommer att påverka däckens livslängd och i förlängningen bilens köregenskaper, samt din plånbok. Att förvara däcken utomhus i t ex en lada är alltså inte att rekommendera för dig som är mån om dina däck. Lägger du till stöldrisk (för premiumdäck speciellt) så börjar många fundera på att förvara sina däck på ett däckhotell istället. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi förvarar dina däck i en optimal miljö och ser till att dom är rengjorda inför säsongslagring. Vår däcktvätt är fri från kemikalier och dina däck kommer att lagras på ett sätt som bevarar däckens egenskaper.

Som däckhotellskund får du också förmånliga rabatter på våra tjänster och när det väl är dags att köpa nya däck så är det inte svårare än att du bokar tid för att titta på nya däck, och när du valt däck och/eller fälg så sköter vi beställning och montering. Det är vad vi kallar krångelfritt!

däckhotell vellinge

Några tips om du ändå vill förvara däcken hemma

Om du trots allt vill förvara dina däck hemma så kom ihåg dessa punkter:

Vad kostar däckhotellet?

Däckhotell

1 säsong
från 895 kr /säsong
  • Tvätt utan kemikalier
  • Hjulskifte
  • Rätt förvaring av dina däck
  • Fullförsäkrat & Kameraövervakat

Varför välja oss?

Vi vill göra ditt däckliv krångelfritt. Det betyder att alla de val du behöver göra kring dina däck kan vi vara med och hjälpa dig med. Det är självklart att rätt förvaring av dina däck är viktigt, dels för att behålla däckets funktion, säkerhet och livslängd men också för att du ska slippa slitet med att hantera däcken.

Detta kan du förvänta dig som kund i vårt däckhotell:

Så blir du kund i däckhotellet

  1. Utför däckbyte eller lämna däcken hos oss
  2. Om du lämnar däcken i samband med däckbyte får du rabatt på däckbytet
  3. Vi förvarar däcken till nästa säsong (förnyas säsongsvis)

Om du vill  prata med oss direkt om hur du blir kund hos oss så är det lättast att ringa oss på 040 – 42 01 70.

Redan däcken på annat däckhotell?

Vi erbjuder hjälp med flytt till vårt däckhotell. Du kan alltså, med hjälp av en fullmakt ge oss tillstånd att hämta dina däck på ett annat däckhotell och kostnadsfritt flytta in dom till oss.

Om ditt nuvarande däckhotell tar någon avgift för att avsluta ditt abonnemang så löser vi den kostnaden när du betalar för däckhotellet, så du slipper fixa med det.

Söker du däckhotell i Malmö?

För den som inte räds en liten tur så ligger vi endast 20 min från Malmö och är därför helt klart ett alternativ att betänka om du är boende i Malmö med omnejd och vill ha däckservice i toppklass!

Om Euromaster Vellinge - Svensk Däcktjänst

Vi är ett familjeföretag och vår relation med våra kunder det vi håller allra högst, utöver kvalitén på våra däcktjänster såklart. Du som väljer att ha dina däck hos oss får en komplett service för allt som rör dina däck och vårt mål är att hjälpa dig med dina däck, krångelfritt. Det innebär att du kan få all hjälp du behöver på ett ställe och ta hand om dina bildäck optimalt.

svensk däcktjänst