Om Euromaster Vellinge - Svensk Däcktjänst

Vår vision är en däckverkstad där du ska trivas. Inget konstigt,  utan en gammal hederlig däcktjänst som du kan känna dig trygg med.

Varför däckverkstad?

Det kändes helt naturligt att vi startade Svensk Däcktjänst 2020 och vi visste precis vad vi ville. En toppmodern däckverkstad med ett familjärt bemötande. Lite som förr kanske, men vi tror väldigt mycket på det personliga mötet med våra kunder.

svensk däcktjänst

Utmaningar på vägen

Att starta helt från grunden kräver mycket hårt arbete och vi har spenderat otaliga timmar med att bygga upp vad vi idag är stolta över att kalla den finaste däckverkstad du kan hitta i Södra Sverige.

Att bygga en bra verksamhet som ger kunden en service i toppklass kräver ständig förbättring. Vi är inte heller själva på marknaden och konkurrensen är stenhård.

Därför har vi valt att inte krångla till det. Vi ger dig helt enkelt bara däcktjänst i världsklass, lite mer familjärt. Våra kunder, nu hundratals, kommer tillbaka till oss om och om igen och vi tror inte det är för inget.

Vart vi är på väg

Från starten har mycket hänt och vi utvecklar ständigt vårt erbjudande baserat på vad våra kunder efterfrågar. 

Vi har tagit fram några tjänster som hjälper oss ge ännu bättre däckservice till våra kunder som:

Våra kunder visar oss vägen framåt och vi växer i snabb takt. Framtiden kommer att handla om bilar och däck, det är det ingen tvekan om, men du kan räkna med att vi kommer att hitta nya sätt att hjälpa dig med din bil, med samma fokus på service och kvalitet.

Vad saknar du på din däckverkstad?

Lämna gärna några ord kring vad vi kan förbättra eller vad du skulle vilja se hos oss. Då kan vi fortsätta utvecklas och erbjuda dig en bättre däcktjänst! (du är anonym)

del av euromaster

Under våren 2022 började Svensk Däcktjänst leta efter en samarbetspartner och valet landade på Euromaster. Vi känner att det är den rätta vägen framåt och att de med Euromaster i ryggen har tillgång till en stark kunskapsbank.