Om Svensk Däcktjänst

Vår vision är en däckverkstad där du ska trivas. Inget konstigt,  utan en gammal hederlig däcktjänst som du kan känna dig trygg med.

Varför däckverkstad?

Det kändes helt naturligt att vi startade Svensk Däcktjänst 2020 och vi visste precis vad vi ville. En toppmodern däckverkstad med ett familjärt bemötande. Lite som förr kanske, men vi tror väldigt mycket på det personliga mötet med våra kunder.

svensk däcktjänst

Utmaningar på vägen

Att starta helt från grunden kräver mycket hårt arbete och vi har spenderat otaliga timmar med att bygga upp vad vi idag är stolta över att kalla den finaste däckverkstad du kan hitta i Södra Sverige.

Att bygga en bra verksamhet som ger kunden en service i toppklass kräver ständig förbättring. Vi är inte heller själva på marknaden och konkurrensen är stenhård.

Därför har vi valt att inte krångla till det. Vi ger dig helt enkelt bara däcktjänst i världsklass, lite mer familjärt. Våra kunder, nu hundratals, kommer tillbaka till oss om och om igen och vi tror inte det är för inget.

Vart vi är på väg

Från starten har mycket hänt och vi utvecklar ständigt vårt erbjudande baserat på vad våra kunder efterfrågar. 

Vi har tagit fram några tjänster som hjälper oss ge ännu bättre däckservice till våra kunder som:

Våra kunder visar oss vägen framåt och vi växer i snabb takt. Framtiden kommer att handla om bilar och däck, det är det ingen tvekan om, men du kan räkna med att vi kommer att hitta nya sätt att hjälpa dig med din bil, med samma fokus på service och kvalitet.

Vad saknar du på din däckverkstad?

Lämna gärna några ord kring vad vi kan förbättra eller vad du skulle vilja se hos oss. Då kan vi fortsätta utvecklas och erbjuda dig en bättre däcktjänst! (du är anonym)

Om Svensk Däcktjänst

Vi är ett familjeföretag och vår relation med våra kunder är det vi håller allra högst, utöver kvalitén på våra däcktjänster såklart. Du som väljer att ha dina däck hos oss får en komplett service för allt som rör dina däck och vårt mål är att hjälpa dig med dina däck, krångelfritt. Det innebär att du kan få all hjälp du behöver på ett ställe och ta hand om dina bildäck optimalt.

svensk däcktjänst